Ο θάνατος της κομματοκρατίας

Ο Ερμής οδηγεί τους Μνηστήρες στον Άδη Πλούτωνα με του Λόγου το ραβδί


……της πάει πολύ
Το τέλος της κομματοκρατίας άργησε σε μια μέρα και ήτανε μια μεγάλη νύχτα που κράτησε πολύ.
Μετά την θεοκρατία φεουδαρχία δικτατορία αναδείχθηκε μία ληστρική κομματοκρατία υπερφίαλων αγήνορων ανθρώπων στην άνοδο της καπιταλιστικής κατ ΄επίφαση δημοκρατίας με τις υπερβολές και καταχρήσεις των Μεγάλων Μνηστήρων της Οδύσσειας.
Κόμματα και κομματίδια, μαριονέτες δήθεν ηγέτες, image maker σύμβουλοι μία εικονική πραγματικότητα με όλο το πελατειακό κράτος των μανδαρίνων δικηγόρων και διαφημιστών γύρω τους.
Οι γυμνοί αυτοκράτορες με τους γελωτοποιούς και τους ράφτες τους.
Συντηρώντας ένα πελατειακό κράτος διαφθοράς διαπλοκής αδιαφάνειας κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, χρεοκόπησαν τη χώρα, την προδώσανε την ξεπουλήσατε και φτάσαμε στον ναδίρ της προσωπικής της εθνικής μας αξιοπρέπειας ΖΗΤΙΑΝΟΙ σαν τον Οδυσσέα.
Ο οπορτουνιστής καιροσκόπος ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται σε συντροφικά μαχαιρώματα ποταπά. Άφηνε τα troll στο twitter να κάνουν φθηνή «πολιτική» του υπογείου για το ρετιρέ της εξουσίας . Το χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια και η «ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή » Νέα Δημοκρατία σπαράσσεται από εσωτερικές φράξιες και δεν είναι η Κασσιανή.

Η ευρωπαϊκή ένωση χρεοκοπημένη ψυχορραγεί και η Φον Ούρσουλα με την κλίκα της θα διαβάσει τον επικήδειο της στην κηδεία. Οι δύο συμμορίες της Νέας Υόρκης οδηγούν τις ΗΠΑ στη διάλυση της Νέας Ατλαντίδας.
Ο παλιός κόσμος καταρρέει με κρότο και ένα λυγμό. Θα γεννήσει κάτι νέο και καινούργιο, ένα ΝΕΟ άνθρωπο με Φαιά Ουσία, αληθινό και ουσιαστικό σε μια σύγχρονη Αλκίνοη Δημοκρατία όμορφων πόλεων πολιτειών και πολιτών.

Και αυτό θα είναι η μεγάλη γιορτή του Πνεύματος που θα εγκαινιάσει την καινούργια εποχή!

Αστραία

Σχολιάστε