Τέλος Εποχής για τους Ιχθείς

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς χθες. Τέλος Εποχής με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από το (2011) καθώς από την επόμενη χρονιά (2025) θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού.
Οδυσσέας και Ποσειδών ( 2000 χρόνια τώρα ) Η μεγάλη Εποχή των Ιχθύων που εκκόλαψε όλες τις ποσειδώνιες θρησκείες του νερού σηκώνοντας τα άγρια κύματα του θυμικού.
Η μεγάλη αναμέτρηση θεού και θνητού στον βράχο της γείωσης Γαίας και η Οδύσσεια του Ελληνισμού. ψάχνοντας για στεριά ασφαλή και ένα καθαρό νησί. Η έξοδος της ανθρωπότητος στο ορθολογισμό και η τύφλωση του Κυκλώπειου τρίτου ματιού, αυτό που χρησιμοποιούν οι θρησκείες, τους ανθρώπους σαν πρόβατα σε σπήλαια να αρμέγουν και να λεηλατούν.

Ο Οδυσσέας συνέχεια στο νερό να παλεύει με τα αγριεμένα κύματα του θυμικού να λεηλατούν τον ΝΟΥ και αφιλόξενα νησιά παγίδες στον δρόμο για την πατρίδα Ιθάκη «ΟΜΗΡΟ » να τον κρατούν.

Ποσειδών ο αυτοκράτωρ της Ατλαντίδας
από την Λεμουρία και τον μονόφθαλμο Σίβα με την θρησκεία δουλεία
Από τα Κυκλώπεια Σπήλαια
σε μια Αλκίνοη Φαιακία για την ανθρώπινη Ελευθερία
75 εκατομμύρια και 40.000 χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑ
θρησκεία των Human beings and homo sapiens η ομηρία.

Ο διώκτης του Οδυσσέα 2000 χρόνια, η Εποχή των Ιχθύων στο τέλος της.

Τέλος Εποχής. Τέλος στις ποσειδώνιες αντίνοες θρησκείες που έχουν ρημάξει το μυαλό του Όρθιου Ανθρώπου. Ξημερώνει μια καινούργια Εποχή και ο όμηρος άνθρωπος θα είναι Ελεύθερος σαν αετός και πουλί!

Αστραία

1 thoughts on “Τέλος Εποχής για τους Ιχθείς

  1.  Η Ομηρία του Πνεύματος
    την Εποχή των Ιχθύων
    Η πολύβουη εποχή του Κριού θα τελείωνε με την πτώση της Τρωικής Ανατολικής Αυτοκρατορίας και θα άρχιζε η Εποχή των Ιχθύων, των ψαράδων των αλιέων της συνείδησης, των μεγάλων θρησκειών των μεγάλων ωκεανών, του Ατλαντικού και του Ειρηνικού και το μοναχικό ταξίδι του ανθρώπου εδώ και 2.000 χρόνια.
    Οι Ιχθείς είναι ο δωδέκατος οίκος με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, είναι η φυλακή, οι φυλακές, το τρελοκομείο, τα ψυχιατρεία, τα νοσοκομεία, τα μεγάλα νοσοκομεία, οι μεγάλες πανδημίες το συλλογικό ασυνείδητο, οι κάθετες μετακινήσεις του σημείου της αντίληψης ,τα ναρκωτικά, το νερό ωκεανός, τα υγρά το πετρέλαιο ,τα πόδια τα πέλματα η θρησκεία. οι θρησκείες με όλα τα παρακλάδια τους στα πλοκάμια τους και το κεφάλια τους.
    Οι Ιχθείς είναι νερό μεταβλητό, είναι το μεταβλητό θυμικό του ανθρώπου, τα συναισθήματα του που άγονται και φέρονται από δω και από κει, χειραγωγούμενο από τους μεγάλους και μικρούς τυράννους.
    Το ταξίδι θα ξεκινούσε με κάποιους ανθρώπους θα επέστρεφαν από ένα πόλεμο και την αδήριτη αναγκαιότητα του με κάποιους συντρόφους και φίλους. Στη διάρκεια της πορείας θα μένανε μόνοι με τον Εαυτό στο Οδυσσειακό ταξίδι της ατομικής συνείδησης.

    https://astrobiblia.com/2022/03/19/%ce%b7-%ce%bf%ce%b4%cf%8d%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%85/

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε