Πως να γράφετε ξύλινους λόγους «κονσέρβα»

και να σας χειροκροτάνε σε συνέδρια γελοιότητος
Η Ξύλινη Γλώσσα : Πως να μιλάτε χωρίς να λέτε τίποτα
Αρχίστε να διαβάζετε από οποιαδήποτε φράση της Α στήλης και συνεχίστε σε οποιαδήποτε φράση της Β και Γ και της Δ στήλης.
Έτσι θα έχετε πάρα πολλούς συνδυασμούς που θα σας επιτρέπουν να μιλάτε επί πολλές ώρες χωρίς να λέτε τίποτα.

Είναι ένα παλιό παλαιότερο κείμενο, εγχειρίδιο που λέει πώς να γράφετε λόγους χωρίς να λέτε τίποτα στο απόλυτο πολιτικό μηδέν.
Η πολιτική έχει τη ζωώδη της πλευρά, αφού έχει καταντήσει μία αρένα σε πλήρη αναξιοπιστία για την οποία ευθύνονται οι εκπρόσωποι της. Ο πολιτικός λόγος είναι απών, όπως και η σκέψη αλλά, ανθεί ο ξύλινος κομματικός λόγος και τα κομματικά συνέδρια χρεοκοπημένων κομμάτων σε μία χρεοκοπημένη χώρα μαζί με τον εκκλησιαστικό που μιλήσουμε άλλη φορά, σε άλλη αναφορά για αυτόν.
Πριν ξεκινήσετε να γράφετε ένα κομματικό λόγο βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά το κοινό στο οποίο θα απευθυνθείτε.
Αν είναι το χριστεπώνυμο πλήθος πρέπει απαραίτητα να εμφανιστείτε με σταυρό και αλυσίδα στο λαιμό, φωτό με αρχιεπισκόπους και μητροπολίτες. Θα τονίσετε το αναμάρτητον της Θεοτόκου και τις υπηρεσίες της Εκκλησίας Real Estate προς την πατρίδα. Aν δεν υπήρχε η Eκκλησία δεν θα υπήρχε η Eλλάδα, θα πείτε, με δέος εκκλησιαστικό, λες και δεν υπήρχε η Ελλάδα πριν από την Εκκλησία,λες και θα υπήρχε Εκκλησία αν δεν υπήρχε η Ελλάδα και το ποίμνιον να το αρμέγει και να την συντηρεί.
Θα συνεχίσετε με μπρίο και κέφι για την ανάπτυξη που είναι στη σφαίρα του αοράτου και τις επενδύσεις του αφροασιατικού πληθυσμού.
Θα θυμηθείτε την ένδοξη Δημοκρατία, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας στην σύγχρονη φεουδαρχία που προάγετε.
Θα τονίσετε την έννοια της πατρίδας, αφού θα πατάξετε πρώτα τον νατιβισμό, και θα συγκινηθείτε με έννοια της οικογένειας και τις παρένθετες μητέρες ενοικιαζόμενες μήτρες, ενώ συνεχίζονται οι γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες στο δελτίο καθημερινών ειδήσεων αστυνομίας.
Θα καλέσετε και την πρόεδρο της κομισιόν, τον αντιπρόεδρο του συμβουλίου με όλους τους χάπι λόμπι ζόμπι τους τεμπέληδες του ευρωπαϊκού κοινοβούλιου.
Θα βγάλετε πολλές φωτογραφίες happy φωτογραφίες και θα αρχίσετε να χειροκροτάτε ή να σας χειροκροτούν μέχρι κάποιοι να σας σταματήσουν και ευθέως να σας το πουν:
Σας έχουν ξεγελάσει οι ράφτες σας και οι σύμβουλοι που σας γράφουν αυτούς τους λόγους σε αυτά τα πολυέξοδα συνέδρια φιέστες ασημαντότητος. πληρωμένα από ένα λαό που ζει στην πενία και την ανεργία.
Είστε γυμνοί.
Είστε κοινότυποι μίζεροι , αποτυχημένοι μικροαστοί, εντελώς προβλέψιμοι και βαρετοί.
Αυτό είναι το χειρότερο που είστε εσείς και το χειρότερο που μας έχει συμβεί…ως χώρα με μια ιστορία εκπληκτικά λαμπερή
, εκπληκτικών ανθρώπων τολμηρών εξερευνητών μεγάλων θαλασσοπόρων και άφθαστων μαχητών. Είστε το όνειδος της Μυθιστορίας, η ντροπή των Μουσών στην κρίσιμη αυτή καμπή. Αλλά δεν θα είσθε για πολύ ….η Ιστορία θα σας ξεράσει στην μαύρη οπή σαν εμπόδιο στην εξέλιξη του Ανθρώπου με Ουσία Φαιή.
Αστραία

2 thoughts on “Πως να γράφετε ξύλινους λόγους «κονσέρβα»

  1. Περί χειροκροτήματος

    «Όλοι κοιτάζονταν μεταξύ τους και εύχονταν κάποιος να βάλει τέλος σε αυτή τη γελοία και εξαντλητική κατάσταση»

    https://www.naftemporiki.gr/opinion/1626224/peri-cheirokrotimatos/?fbclid=IwAR2zP7NRntPzwZmFBI-azC3OzM9O2SKLuMvV3NMLorjkpAPBXYocNEVV5tM_aem_AUmIZyjq1S1c17YJqfZUARkHSPPN7354PRdGu_vGPnUA7E-CU3dGK6Q_xcFETsDHSSl72_rcFtvo-G2K2d4rV1q8

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε