Οι τελευταίες ημέρες της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας


και αι Ειδοί του Μαρτίου
Με την δολοφονία του Ιουλίου Καίσαρα τελειώνει η Εποχή του Άρη Κριού και εισερχόμαστε στην Εποχή του Ποσειδώνα και των Ιχθύων με την άνοδο του ιμπέριουμ της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας θεοκρατίας και των θεοποιημένων αυτοκρατόρων, οσίων και αγίων.
Τον Μάξιμο Ποντίφικα τον Αύγουστο Οκταβιανό θα ακολουθήσουν ο Τιβέριος ο Καλιγούλας ο Νέρων ο Αδριανός ο Κόμμοδος για να φτάσουμε μέχρι τα ζωώδη σεξουαλικά απελευθερωμένα πάρτι της ακολασίας του ερμαφρόδιτου Ηλιογάβαλου.
Αν η εξουσία διαφθείρει και τους καλύτερους, η απόλυτη εξουσία που εκπροσωπούνταν από τους Ρωμαίους Αυτοκράτορες ήταν απόλυτα διεφθαρμένη. Βασικά χαρακτηριστικά, η απληστία αμετροέπεια κατάχρηση εξουσίας θεοκρατία θρησκοληψία, δεισιδαιμονία, αμάθεια, αμάθεια, φτώχεια ερήμωση της υπαίθρου, υπεραστικοποίηση της Α και Β Ρώμης, ιμπεριαλισμός, συνεχείς ιεροί πόλεμοι και τα βρώμικα θλιβερά θεάματα στο Κολοσσαίο και τον Ιππόδρομο που ταΐζανε τον δυστυχισμένο λαό.
Αυτό μας θυμίζουν οι τελευταίες μέρες της Εποχής των Ιχθύων ….ημέρες Μαρτίου 2024.
Δισεκατομμυριούχοι φεουδάρχες, τσάροι ολιγάρχες αυτοκράτορες σουλτάνοι και θεοποιημένοι φαραώ, υπήκοοι ευνούχοι, οι κορώνες τους, οι παντόφλες τους, τα δόντια τους, τα κομμένα χέρια πόδια και τα κεφάλια τους, όσκαρ από πλαστικά βατόμουρα παρελαύνουν σε όλο τον πλανήτη στο μεγάλο πάρτι «υπερηφάνειας » του Βασιλιά Καρνάβαλου και, …. ντροπής του Homo Sapiens, χωρίς αιδώ και χωρίς κουκούτσι μυαλό και νοήμονα Φαιά Ουσία.

Τα γεγονότα της Μεγάλης Παράστασης εξελίσσονται πάντα σε Αιώνιο Τώρα, παρουσία θεατών και θεώμενων ή ερήμην τους εν τη απουσία τους. Και αυτό είναι που κάνει μια Παράσταση και ένα έργο καλό ή κακό.

Αστραία

Σχολιάστε