Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Το μέλλον της ευρωπαϊκής ένωσης προβλέπεται δυσοίωνο στην παρακμή της και οι αιτίες είναι πολλές.

Οι κυριότερες και οι σημαντικές είναι:
1.Οι μεγάλες σπατάλες τα πολλά έξοδα χωρίς ουσιαστική αυτάρκεια και παραγωγή.
2.Οι πολλοί οργανισμοί, ανεύθυνοι και αδιαφανείς με τον στρατό των ζόμπι λόμπι τριγύρω να καταβροχθίζουν το κάθε τι.
Η ευρωπαϊκή ένωση που δημιουργήθηκε με τη σύσταση για τα συγγράμματα του φον Καλλέργη για να αντιμετωπίσει τον επεκτατισμό της Ρωσίας βρίσκεται σε δεινή κατάσταση με το συνεχιζόμενο πόλεμο της Ουκρανίας και την φον Ούρσουλα γλάστρα ευρωπαϊκιά. Ο Πούτιν τους παίρνει και τα βρακιά χωρίς να ρίξει μια ντουφεκιά.
Οι ΗΠΑ αδυνατούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά γιατί έχουν τα δικά τους προβλήματα τα εσωτερικά, αν αποφύγουν τον εμφύλιο με μεγάλο χρέος και το ΝΑΤΟ με διοικητή τον Νορβηγό Γενς Στόλτενμπεργκ είναι εγκεφαλικά νεκρό εδώ και καιρό.
Η Ευρώπη εάλω ανοίγοντας τα σύνορα σε όλες τις αφροασιατικές φυλές.
Δεν έχουμε καμία διαφορετικότητα και διάφορες φυλές, αν αναμείξουμε 300 εκατομμύρια εναπομείναντα ευρωπαϊκό πληθυσμό με 6, 5 δις αφροασιατικό. Έχουμε μία φυλή την λεμουριακή στο καιρό των σπηλαίων και τον Ονώριο να τρέφει ξέγνοιαστος, κοτόπουλα και περιστέρια στο τέλος της Α΄ Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Η Ελβετία η οποία δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση, το έχει κατανοήσει αυτό και έχει πάρει αποφάσεις για το επιτρεπόμενο ποσοστό της μετανάστευσης.
Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι τρώνε και πίνουνε σε γλυκιά dolce vita σαν να μην υπάρχει ένα αύριο, περιττοί και παρασιτικοί όλοι τους, ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών.
Ο τρόπος που κοιτάζει τους βολεμένους βρυξελιώτες γραφειοκράτες ο Ντορόν να του εξηγούν τους νόμους και τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι χαρακτηριστικός. Ο Ντορόν, ο Lior Raz, από την εξαιρετική σειρά Fauda ( ΧΑΟΣ) είναι κάτι περισσότερο από ένας απλώς ηθοποιός γιατί δεν παίζει απλώς ένα ρόλο, είναι η ζωή του αυτή, ζει έτσι. Ωραία σειρά αρκετά αντικειμενική και μια έντιμη αυτοκριτική από την πλευρά του Ισραήλ με εξαιρετικές ερμηνείες.
Σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν ψηφίζουμε τα μεγάλα κόμματα που έχουν κυβερνήσει κάκιστα και κυβερνούν κακή κακώς. Είναι κυρίως υπεύθυνα για αυτό το χάος της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη, για αυτό ψηφίζουμε κάτι από τα μικρά, αν όχι σε ψήφο επιδοκιμασίας, αλλά σε ψήφο στρατηγικής ψηφοφορίας.

Στέλνοντας ένα μήνυμα στους απαράδεκτους και ασυγχώρητους κρατιστές υψηλόμισθους ευρωπαίους που έχουν καταντήσει την Ευρώπη μία τρελή αγελάδα και δεν είναι Ιώ.

Σε αυτή την σύγκρουση πολιτισμών, στο μεταίχμιο των εποχών καλό είναι να μην εθελοτυφλούμε γιατί έτσι αυτοκτονούμε…και ο παράδεισος δεν δέχεται δειλούς και κουτούς ανθρώπους με iq κάτω από 90 του ραδικιού

Αστραία

1 thoughts on “Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  1. Παράθεμα: Έσοδα και έξοδα της χρεοκοπημένης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Μπλόγκερ Αστραία

Σχολιάστε