Η επικαιρότητα με μια άλλη ματιά

Επιλογές…. από την επικαιρότητα του Αιόλου
με δεμένο το ασκί του νου και του λόγου και τον Ερμή λυμένο

Κοιτάζω στις ειδήσεις στην τηλεόραση… δεν βλέπονται, απίστευτη κρατική προπαγάνδα επιχορηγούμενη από τους ιδιοκτήτες των καναλιών μαζί με τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
Κοιτάζω τις ειδήσεις του twitter , αθλιότητα περισσή, χορεύουν τα κομματικά troll σε πίστες ανεμοδαρμένες χωρίς αιδώ και ντροπή.
Κοιτάζω τις ειδήσεις στο facebook….. δεν υπάρχουν, υπάρχει η μακαριότητα των Λωτοφάγων ανάμεσα σε τσόντες και γραφεία συνοικεσίων
Όπου κοιτάζω να κοιτάζεις και να βλέπεις αυτή την παράγκα του καραγκιόζη γύρω μας. Μη το ανεχτείς άλλο……αγαπητέ μου αναγνώστη.

Άνεμοι αιολικής αλλαγής

Οι σημαντικότερες ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΕΣ με αυτογνωσία πολιτική αγωγή και παιδεία, κρίση διάκριση, κριτική σκέψη με αυτοπαιδεία.
Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα, ας συμφωνήσουμε όμως σε ένα!
Την αγάπη μας για αυτή τη χώρα και την πατρίδα και την ανάγκη μας για αυτο βελτίωση με τη σωστή πληροφόρηση και παιδεία, του ΝΟΗΜΟΝΟΣ ανθρώπου που επιστρέφει με τον Τηλέμαχο τον γιο του Οδυσσέα και το ΠΛΟΙΟ του Φρονίου.
Αναρτήστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας που πολλές φορές κρύβονται στα ψιλά γράμματα των έγκριτων μέσων μαζικής ενημέρωσης αποβλάκωσης και χειραγώγησης.
Να έχετε επιχειρήματα και νηφαλιότητα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό όχι βρισιές, και άλλα οπαδο-ποδοσφαιρο-αθλήματα με νοσηρές εμμονές.
Τα επιχειρήματα αποδεικνύουν αναδεικνύουν την άποψη, ενώ οι βρισιές, την απουσία της, ψυχική διαταραχή και αναξιοπιστία.
Μακριά από κομματική κρατική θρησκευτική παρακρατική και παραθρησκευτική προπαγάνδα.

Περί Ανέμων και Αιόλων…..

Πάρε….. το Πλοίο του ΝΟΗΜΟΝΑ, αγαπητέ μου νοήμονα αναγνώστη, με προορισμό την Ιθάκη. Το εισιτήριο της αψογοσύνης εντός του πλοίου μαζί με τις ελάχιστες αποσκευές της έμφυτης απαραίτητης νοημοσύνης.

Αστραία

5 thoughts on “Η επικαιρότητα με μια άλλη ματιά

  1. Τρία είναι τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται αυτή τη στιγμή στην παιδεία
    1.Η έλλειψη κριτικής σκέψης απλότητας και ουσίας
    2.Η έλλειψη σύνδεσης των μαθημάτων και των γνωστικών πεδίων
    3.Και η έλλειψη αυτογνωσίας μέσα από την έλλειψη σωστής παιδείας

    Η παιδεία πρέπει να ξεκινάει με την αναγωγική σκέψη από το όλο στο μερικό και να συμπληρώνεται με την επαγωγική σκέψη από το μερικό στο όλο και γενικό, σε γέφυρες αμφίδρομης κατανόησης ξεκινώντας από απλούς συλλογισμούς για τα παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

    Τα μεγάλα λάθη της παιδείας

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Παράθεμα: ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ – Global Union of Citizens

Σχολιάστε