Το δημογραφικό, εμείς αυτή και τα μυστήρια

Αναπαραγωγή ορνίθων

σε λογικό οικοσύστημα
«Η ομαλή ένταξη τους (των μεταναστών) δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»
Είπε ,σε πρόσφατη αποκαλυπτικά κυνική δήλωση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Σακελλαροπούλου προβληματιζόμενη για τα μυστήρια της αναπαραγωγής.
Το δημογραφικό είναι ένα από τα προβλήματα που απασχολεί σήμερα την Ελλάδα και την Ευρώπη και που θέλει να το λύσει με την αναγκαστική εισαγωγή μεταναστών και προσφύγων.
Ήταν ανέκαθεν ένα από τα προβλήματα της εξουσίας, από την εποχή των Φαραώ που θέλανε εργατικό προσωπικό, τους δούλους,  για να φτιάξουνε τις πυραμίδες της αθανασίας τους, ( ήταν ο καημός τους ) γιατί το δημογραφικό το λύνανε και μεταξύ τους, παντρευόταν αδέρφια γονείς και παιδιά συνέχεια της δυναστείας.
Αργότερα η Βρετανική Αυτοκρατορία και η Ατλαντική Θεοσοφία, έλυσε το πρόβλημα καταργώντας τη δουλεία με την αναγκαστική επιμειξία. Οι δούλοι ήταν πιο ακριβοί κόστιζαν πια πολλά, ενώ οι μετανάστες και οι πρόσφυγες ήταν μία λύση πιο φθηνή.
Την αντικατάσταση του πληθυσμού και τη συμβολή των μεταναστών και προσφύγων στη λύση του δημογραφικού την έχουμε δει να κυκλοφορεί ευρέως από τις αρχές του 20ου αιώνα με το συμβουλευτικό έργο του φον Καλλέργη στο Πανευρώπη αλλά υπάρχει και η επίσημη ανακοίνωση του ΟΗΕ στην ιστοσελίδα του που μιλάει απροκάλυπτα για αυτό.
Οι άνθρωποι αυτοί, διάφοροι φιλάνθρωποι και αξιωματούχοι των μεγάλων αυτών οργανισμών του ΟΗΕ, της Ύπατης Αρμοστείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης του και λοιπά ,μιλούν με δάκρυα στα μάτια για το πρόβλημα και το δράμα των προσφύγων  μεταναστών και την  αναγκαστική συνεισφορά μας σε αυτό.
Στην Ελλάδα, καθηγητές, αρχιεπίσκοποι βουλευτές υπουργοί, ευαίσθητοι άνθρωποι επίσης όλοι τους, έχουν κάνει πολυάριθμες δηλώσεις για το προσφυγικό και μεταναστευτικό με πόνο ψυχής στον χορό των ΜΚΟ, αλλά δεν περιμέναμε να την ακούσουμε δια του στόματος της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, μια τέτοια κυνική ομολογία.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ομολογεί, πώς δεν είναι το ενδιαφέρον μας για αυτούς τους ανθρώπους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ο αντιρατσισμός, ο ανθρωπισμός ,το κίνητρο μας ,αλλά το συμφέρον μας, απροκάλυπτα , τους χρησιμοποιούμε δηλαδή και τους μεταφέρουμε αναγκαστικά για να λύσουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πίσω δηλαδή από αυτές τις κορώνες ανθρωπισμού και αντιρατσισμού βρίσκεται ένα στυγνό συμφέρον ιδιοτέλεια  χρησιμοθηρισμός και πειράματα 4ου Ράιχ ευγονικής.
Να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, τους ξεριζώνουμε από τη χώρα τους το σπίτι τους από τις οικογένειές τους για να λύσουμε εμείς, το δημογραφικό μας πρόβλημα, χωρίς καν να τους ρωτήσουμε αν θέλουν να μας το λύσουν, και αν θέλουμε και εμείς, να μας το λύσουμε με αυτό τον τρόπο,  » Δημοκρατικά».
Αλλά, αν είναι αυτό το πράγμα ηθικό νόμιμο και λογικό, ας σπρώξουμε τη λογική τα όρια της για να δούμε πού θα φτάσει.
Αυτή τη στιγμή ο πληθυσμός της Ελλάδος είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια, ο πληθυσμός της Νιγηρίας είναι γύρω στα 200, της Κίνας 1,5 δισεκατομμύρια, άλλο τόσο της Ινδίας, της Ινδονησίας 300 εκατ. και της Τουρκίας γύρω στα 80.
Και επειδή κάνουμε εισαγωγή μπανανών και φρούτων ξωτικών ας κάνουμε και μία εισαγωγή πληθυσμού με συνοπτικές διαδικασίες . Με δύο εκατομμύρια από τη Νιγηρία, 3 από την Κίνα και την Ινδία, ένα από την Τουρκία και την Ινδονησία, σε ένα μήνα ο πληθυσμός της Ελλάδος αυξάνεται στα 20 εκατομμύρια, χωρίς αυτοί οι άνθρωποι να κινδυνέψουν με βάρκες στο Αιγαίο, να πληρώσουν με διακινητές, κατευθείαν από τις χώρες τους στα κέντρα αναπαραγωγής στην Ελλάδα. Μάλιστα από τη γειτονική Τουρκία θα υπάρχουν και λιγότερα έξοδα μεταφοράς. Με βάση την άμεση τεκνοποίηση 1 έως 2-3 παιδιών και με δυνατό σπέρμα ο πληθυσμός της Ελλάδος σε ένα χρόνο θα αυξηθεί στα 40 εκατομμύρια κατοίκους. Μέχρι και εξαγωγή πληθυσμού μπορούμε να κάνουμε μετά, αφού θα μας περισσεύει.
Νομίζω ότι ύστερα από αυτό δεν θα έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε και το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα και θα το έχουμε λύσει άπαξ δια παντός.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή τη λογική; Και ποιος διαφωνεί και γιατί;
Ηθικά νόμιμα ανθρωπιστικά και κυρίως για τους μετανάστες και πρόσφυγες με μέτρα ασφαλείας ασφαλή, χωρίς ταλαιπωρία περιττή.
Και φυσικά με τις ευλογίες της εκκλησίας και του θεού την εντολή: αυξάνεστε και πληθύνεστε και κατακυριεύσατε τη γη .
Μόνο που στο πρόβλημα αυτό συμβάλλει και η εκκλησία με τρόπο συστηματικό παρ΄όλες τις κορώνες που κατά καιρούς λαλεί για την τεκνοποίηση και την αναπαραγωγή.
Η αναπαραγωγή γίνεται και χωρίς μύηση, είναι ένα μυστήριο από τα πρωταρχικά και βασικά της ζωής, (προηγούνται και των Καβειρίων και των Ελευσίνιων μυστηρίων) που η ίδια δεν τηρεί και είναι δάσκαλος που δίδασκε και λόγους δεν κρατεί.
Το κύριο  «μότο» της εκκλησίας και των ανώτατων θρησκευτικών ηγετών από επιλογή, είναι ο μοναχισμός, η αγαμία και η μη τεκνοποίηση , αφιέρωση στο θεό λέγεται ( που άλλα τους είπε). Στερούν δηλ. την ανθρωπότητα από το αντιπροσωπευτικό “θεϊκό σπέρμα” και την συνέχεια του.
Στο πλαίσιο αυτό και με τα προβλήματα που υπάρχουν κυρίως φτώχειας ανεργίας, όλο και περισσότεροι νέοι και νέες ακολουθούν το παράδειγμα τους. Μονάζουν σε κελιά ή τσιμεντένια κλουβιά και δεν κάνουν ούτε γάμο ούτε παιδιά,  «αφιερώνονται στο θεό». Φυσικά αν  «αφιερωθούμε  όλοι» η Γαία να γίνει ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον απουσία ανθρωπογενούς.  Δεν είναι κακή λύση. Εμείς, στον παράδεισο και η Γαία στον δικό της.
Μία από τις  επίγειες λύσεις θα μπορούσε να ήταν το κίνητρο. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει έρωτα, σεξ, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Μπορείς όμως να δώσεις κίνητρο, τα σωστά κίνητρα. Ας τα δώσουμε!
Πχ, για να γίνει κάποιος  πρόεδρος υπουργός βουλευτής πρωθυπουργός αρχιεπίσκοπος μητροπολίτης και παπάς θα πρέπει να έχει πολύτεκνος, να έχει οικογένεια και παιδιά 3 τουλάχιστον. Α μη τι άλλο, ο σημερινός πρωθυπουργός πληρεί τις προϋποθέσεις, κάτι είναι και αυτό.
Θεωρώ πως σε τρία χρόνια θα έχουμε μία σημαντική αύξηση του πληθυσμού στην Ελλάδα.
Υπάρχουν λύσεις, καλή πρόθεση δεν υπάρχει και  κυρίως λογική που αυτοκτονεί.
«Σε αυτό τον παράλογο κόσμο η μόνη λογική λύση είναι η αυτοκτονία» έχει πει ο Καμύ.
Ας προτιμήσουμε την μυστήρια αναπ-αρ-αγωγή, με  μύηση ή χωρίς αυτή. Με την ρίζα Αρ- είναι γήινη κατάσταση προφανή.

Αστραία

6 thoughts on “Το δημογραφικό, εμείς αυτή και τα μυστήρια

  1. 156 η ημέρα του επαναστατικού έτους 2021
    5 Ιουνίου
    Ουγκαγκα μπουμ
    Ουγκαγκα μπουμ
    «Ένα απέραντο φρενοκομείο η Ελλάς»
    τα σώας φρένας την απλή λογική και τα μυστήρια της ματαίως αναζητεί,
    δεν τη βρίσκει
    και …..αυτοκτονεί μπουμ

    Μου αρέσει!

  2. Οι μιγάδες είναι πιο φθηνοί
    Έως το 1839 η Βρετανία έκανε εξαγωγή Ιρλανδών σκλάβων σε όλο τον κόσμο. Τους έκαιγαν ζωντανούς για τιμωρία και υποχρέωναν τις κόρες τους να ζευγαρώνουν με Αφρικανούς.
    https://www.mixanitouxronou.gr/mechri-to-1839-i-vretania-ekane-exagogi-irlandon-sklavon-se-olo-ton-kosmo-tous-ekegan-zontanous-gia-timoria-ke-ipochreonan-tis-kores-tous-na-zevgaronoun-me-afrikanous-mithos-i-pragmatikotita/

    Μου αρέσει!

  3. Το 4ον Ράιχ (Λέξη λεμουριακή ) είναι εδώ….
    Ευγονική αναγκαστική, μπόλιασμα και μία φυλή για αύξηση πληθυσμού μαζί με την επενδυτική
    τουριστική πολιτική
    Η ευγονική και οι υποστηρικτές της στην Ελλάδα
    https://www.protothema.gr/stories/article/803587/i-eugoniki-kai-oi-upostiriktes-tis-stin-ellada/

    Μου αρέσει!

    • Ο Churchward λέει ότι ο αρχαίος αιγυπτιακός θεός του ήλιου Ra προήλθε από την Λεμουρία Mu. Το «Ραχ» ήταν η λέξη που χρησιμοποιούσαν οι Νακάλ για τον «ήλιο» καθώς και για τον θεό και τους ηγέτες τους.

      Μου αρέσει!

  4. Το μόνο κράτος που δεν ανησυχεί για το δημογραφικό είναι το Βατικανό, με μόλις 900 κατοίκους άρρενες πληθυσμό, από τα μικρότερα, για να καθησυχάσουμε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας και, η Αθωνική Πολιτεία 1800 μοναχούς. Ουδείς λόγος ανησυχίας συντρέχει. Πως επιβιώνουν τόσα χρόνια;;;;; Με την βοήθεια του θεού προφανώς και, αρκετή από την δική μας. Ολόκληρη κοινωνία τους παρέχει τα πάντα. Ιντερνέτ σπόρους φάρμακα ιατρική περίθαλψη μεταφορικά μέσα, φρουρούς και ό,τι άλλο θελήσουν και ζητήσουν με αντάλλαγμα λίγες προσευχές ( έχουν το μέσον με το θεό ) όχι πάντα όμως αποτελεσματικές.

    Μου αρέσει!

  5. Τα ε’ιπες όλα. Τι να προσθέσω;;; Μόνο ότι ζω για την μέρα που όλοι αυτοί οι «φιλ’ανθρωποι» υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου και των στοών θα τιμωρηθούν. Και κατι ακόμη. με τέτοια ΠτΔ τι νατους κάνουμε τους εχθρούς;;;;

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε