Η Υγεία των Ωών (Ωάρια) της Γαίας


σε παγκόσμια κρίση μαζί με τα ωράρια της καθημερινότητας
“ Δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά”
Το αυγό είναι είναι πανάρχαιο σύμβολο στην παγκόσμια μυθολογία και το αυγό που σπάει σημειοδοτεί το Big Bang, την γέννηση, τη μεγάλη έκρηξη στο πέρασμα από την απρόσωπη κατάσταση της ενέργειας στην διπολικότητα της ύλης και στη ροή του τριφασικού ρεύματος.
Το σύμπαν είναι σφαιρικό καμπύλο θηλυκό, οι ευθείες σπάνιες λίγες και οι ιθυφαλλικοί λόγοι ακόμη λιγότεροι γιατί το γονιμοποιούν. Η δημιουργία ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση.
Η ανθρώπινη ζωή ( στα νοήμονα θηλαστικά ) ξεκινάει από τη συνάντηση ενός γυναικείου ωαρίου και ενός αρσενικού σπερματοζωαρίου στην αμφιγονία με τη δημιουργία του ανθρώπινου σώματος. Με τα 12 ενεργειακά του κέντρα, τους δύο οφθαλμούς τα δύο αυτιά τα δύο χέρια δύο πνεύμονες τα δύο πόδια τα δύο νεφρά το ένα κεφάλι μία σπονδυλική στήλη μία μύτη με δύο ρουθούνια και μία καρδιά.
Το σχήμα όμως του αυγού παραμένει στο κουκούλι του ανθρώπινου σώματος, το ενεργειακό, που οριοθετείται και περικλείει συνολικά την ατμόσφαιρα , την αύρα του ανθρώπου με το σημείο της αντίληψης να βρίσκεται λίγο πιο πίσω και κοντά στην καρδιά μου.
Ανεξέλεγκτες αναταραχές στο ενεργειακό κουκούλι του ανθρώπου προκαλούν διατάραξη της ψυχικής και πνευματικής υγείας του με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται και στο φυσικό σώμα προκαλώντας αρρώστια και θάνατο .
Παλαιότερα οι άνθρωποι κρατούσαν τις αποστάσεις λόγω της κοινωνικής διαμόρφωσης που επικρατούσε, ο πληθυσμός της γης ήταν μικρότερος και οι άνθρωποι πιο λίγοι, οι αποστάσεις ήταν μεγαλύτερες. Τα μεγάλα γυναικεία φουρό δεν επέτρεπαν την κατάργηση αυτής της απόστασης και είχαν εδώ που τα λέμε τη γοητεία τους.
Από την κατάκτηση της ατομικότητας φτάσαμε στην ισοπέδωση της μαζικότητας και όλα γίνονται πλέον μαζικά, ομογενοποιημένα και καταναλωτικά. Μαζική διασκέδαση μαζικές εκδρομές μαζικός τουρισμός μαζική σίτιση με αποτέλεσμα το ανακάτεμα των ανθρώπων και των φυλών. Έχει δημιουργήσει ένα “τέρας” αλλοπρόσαλλων ενεργειακών δομών, μια Σκιά που αυξάνεται δραματικά. Αυτό διακρίνεται και στα καθημερινά δελτία μιας αυξανόμενης εγκληματικότητα και γενικευμένης ψυχικής διαταραχής. Κανείς δεν κάθεται στα αυγά του, κανείς δεν είναι ήρεμος, κανείς δεν επωάζει τίποτα, με αποτέλεσμα κλούβια αυγά ή συνεχείς τερατογεννήσεις.
Ο κορωνοϊος ήλθε να για να δείξει ότι πήραμε τη ζωή μας λάθος με τις ορνιθοασχολίες μας, τον υπερβολικό συνωστισμό, τις υπερβολικές μετακινήσεις, τον καταναλωτισμό τουρισμό
και αντί να αλλάξουμε τη ζωή μας, αλλάζουμε τα εμβόλια και τις δόσεις.
Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει και δεν πρόκειται να φύγει αν δεν αλλάξουμε συνήθειες ήθη και έθιμα και αντίληψη για την ύλη και την ενέργεια. Γι αυτό έχουμε μεγάλο πρόβλημα που είναι πρωτίστως ενεργειακό.
Αυτό περιλαμβάνει για τα Αυγά ,τα Ωά, τα Ωάρια της Γαίας, τους ανθρώπους δηλαδή, τα εξής τινά:
Λιγότερες, άσκοπες μετακινήσεις, τις απαραίτητες
Λιγότερο καταναλωτισμό τα απολύτως απαραίτητα
Λιγότερες επαφές προσωπικές τις απολύτως ουσιαστικές και αληθινές
Λιγότερο ανόητο τουρισμό και καθόλου σεξοτουρισμό
Λιγότερη μαζικότητα, να μένουνε παρέα και με τον εαυτό μας και να του κάνουμε καλή συντροφιά
Και …..ευέλικτα ωράρια στη Αγορά του Δήμου, τα Social Media αραιά και επιλεκτικά.

Για όμορφες γεννήσεις και όμορφα παιδιά…. ήρεμες επωάσεις με τα αυγά

Αστραία

Ωάριο Ωόν, Αυγό, Big Bang, Μεγάλη έκρηξη, Ενέργεια Ύλη, Ανθρώπινο Κουκούλι, Ενεργειακό Κουκούλι, Αύρα , Σημείο Αντίληψης, Απόσταση, Μαζικότητα, Επώαση, Ηρεμία, Υγεία, Κορωνοϊός

6 thoughts on “Η Υγεία των Ωών (Ωάρια) της Γαίας

  1. 327 η ημέρα του επαναστατικού έτους 2021
    23 Νοεμβρίου
    Αφού η κότα μας δεν κάνει το χρυσό αυγό
    Κι από το αυγό δεν σκάει ένα πουλάκι
    ας καθίσουμε ….( στα ωά μας )
    να σκεφθούμε
    τι κάνουμε λάθος με τα αυγά
    και δεν βγαίνουν πουλάκια καλά

    Μου αρέσει!

    • Κάτσε ανθρωπάκο στα αυγά σου και μη κάνεις τον ζωηρό, με φτερούγες τσακισμένες αντριλίκια μη πουλάς, ασ’ τις τρέλλες συμμαζέψου λογικέψου , οι ιοί παραμονεύουν να σου πούν καλή ψυχή

      Μου αρέσει!

  2. 1.Κινεζική εκτόξευση πυραύλου από υπερηχητικό σκάφος εν κινήσει έχει θορυβήσει τις ΗΠΑ
    Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η τεχνολογία πίσω από το συγκεκριμένο πρωτοφανές στρατιωτικό επίτευμα θεωρείται τόσο προηγμένη που έχει αφήσει τις αμερικανικές αρχές θορυβημένες, καθώς αδυνατούν να κατανοήσουν πώς οι Κινέζοι κατόρθωσαν κάτι τέτοιο.

    2.ΗΠΑ – Φιλοτουρκικό και φίλο-οθωμανικό παραλήρημα από τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης
    «Κοιτάζοντας την Οθωμανική Αυτοκρατορία και ορισμένα από τα επιτεύγματά της σε διαπολιτισμικό επίπεδο, πιστεύω ότι ο πολιτισμός μέσα από την Τουρκία έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ιστορία της δικής μας χώρας» είπε μεταξύ άλλων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ερικ Ανταμς.

    3.Στις φλόγες λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές από το Άγιο Όρος

    4.Απόβαση στη Ρωσία από το 2022 για Google, Apple, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok
    Ξένες εταιρείες Διαδικτύου με καθημερινό κοινό άνω των 500 χιλιάδων χρηστών θα πρέπει να ανοίξουν εξουσιοδοτημένα γραφεία αντιπροσώπευσής τους στη Ρωσική Ομοσπονδία

    5.Γιατί ο κορωνοϊός ίσως να σκότωσε περισσότερους ανθρώπους απ’ όσους νομίζουμε
    Πόσο ακριβής είναι η καταγραφή των θανάτων λόγω Covid 19; Το 2020, 51 χώρες κατέγραψαν κατά μέσο όρο 3140 περισσότερους θανάτους πιθανά σχετιζόμενους με την πανδημία συγκριτικά με άλλες χρονιές

    Μου αρέσει!

    • Ο Ερικ Άνταμς από την παρανομία στο δήμαρχείο της Ν. Υόρκης την πόλη των θαυμάτων, συνεργάστηκε με το Έθνος του Ισλάμ τη δεκαετία του 1990(Το Έθνος του Ισλάμ ( NOI ) είναι μια θρησκευτική και πολιτική οργάνωση που ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Wallace Fard Muhammad το 1930. Μια μαύρη εθνικιστική οργάνωση, η NOI εστιάζει την προσοχή της στην αφρικανική διασπορά , ειδικά στους Αφροαμερικανούς . Ενώ αυτοπροσδιορίζεται ως προωθητής μιας μορφής Ισλάμ , οι πεποιθήσεις της διαφέρουν σημαντικά από τις κύριες ισλαμικές παραδόσεις. Οι μελετητές της θρησκείας το χαρακτηρίζουν ως νέο θρησκευτικό κίνημα και θρησκεία UFO . Λειτουργεί ως ένας συγκεντρωτικός και ιεραρχικός οργανισμός.)
      Ο πατέρας του χασάπης αλκοολικός και η μαμά καθαρίστρια η οποία κατάφερε να μαζέψει λεφτά με 6 παιδιά !!!!και να πάρει ένα σπιτάκι.
      Πήγε λέει στο κολέγιο και παρά τελείωσε 2 σχολές!!!! διάγνωση δυσλεξίας : «Πήγα από φοιτητής D στη λίστα του κοσμήτορα».
      ο Άνταμς υπηρέτησε ως συνοδός του Μάικ Τάισον όταν αποφυλακίστηκε μετά την καταδίκη του για βιασμό.
      Ο Ελπιδοφόρος πάντως του έχει μεγάλη εκτίμηση
      «Ήρθα εδώ στο Μπρούκλιν σήμερα για να είμαι αλληλέγγυος με τις αδερφές μου και τους αδελφούς μου των οποίων τα δικαιώματα έχουν καταστρατηγηθεί» ανέφερε σε δήλωση του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
      Σε διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο Μπρούκλιν, συμμετείχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.
      Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ελπιδοφόρος διαδήλωσε στο Μπρούκλιν μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Κομητείας Έρικ Άνταμς
      https://www.avgi.gr/arheio/356245_o-arhiepiskopos-elpidoforos-se-diadilosi-allileggyis-stoys-afroamerikanoys

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε