Τα αίτια και οι αφορμές για το Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ευρώπη ώρα μηδέν
Πιόνια και αξιωματικοί στην παγκόσμια σκακιέρα σε νέα γεωπολιτική
“Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς” κινέζικη ευχή και κατάρα με τη γνώση του αρχαίου δράκου.
Ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Δεν συμβαίνει τώρα που η Ρωσία έχει εισβάλει στην Ουκρανία, αυτό είναι απλώς η αφορμή και το ξεκαθάρισμα για αυτό που μέλλει να συμβεί.
Ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος συμβαίνει εδώ και καιρό με τη μορφή ψυχικού ψυχολογικού πολέμου νοητικού μεταναστευτικού βιολογικού και οικονομικού.
Λαμβάνει χώρα ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή και ανάμεσα στους Βόρειους και τους Νότιους, δηλαδή τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και σε όλη τη γη, δεν είναι μόνο ο παγκόσμιος, είναι και καθολικός.
Οι διαφορές Δύσης και Ανατολής είναι γνωστές. Είναι η ανατολίτικη νοοτροπία αυτοκρατορικής θεοκρατικής φύσεως κυρίως και είναι η Δυτική, ατλαντικής θεοσοφικής κατάχρησης πρωτίστως.
Η διαφορά Βορά και Νότου είναι η διαφορά κατάχρησης δύναμης και παθητικής αντίστασης. Η ισχύς των Βορείων σε υπερβολή μετέτρεψε τον Νότο φυτεία σκλάβων, σε δουλεία παθητική εθελοδουλία, στα γκαρσόνια και τις καμαριέρες του Νότου με τις ξαπλώστρες των Βορείων Καγκελαρίων.
Η Ελλάδα υπήρξε η 1η Ευρώπη με τον θαυμαστό ελληνικό πολιτισμό. Η 2η Ευρώπη ήταν η Α΄ Ρώμη με τον αυτοκρατορικό ηγεμονισμό. Η 3η Ευρώπη ήταν Μεγάλη Βρετανία με τον Τρωικό αυτοκρατορισμό, η 4η Ευρώπη, Β΄ Ρώμη ήταν η Βυζαντινή Αυτοκρατορία με τον Βυζαντινοχριστιανικό «πολιτισμό», η 5η Ευρώπη ήταν η Μεροβίγγεια με τον μεροβίγγειο μυστικισμό, η 6η Ευρώπη ήταν η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία με τον ευρωκαθολικισμό, η 7η Ευρώπη ήταν η Βυζαντινοθωμανική αυτοκρατορία με τον βυζαντινοθωμανικό «πολιτισμό» η 8η Ευρώπη ήταν Ρωσική αυτοκρατορία, Γ Ρώμη, με τον σλαβοχριστιανικό «πολιτισμό», η 9η Ευρώπη ήταν η Γερμανική αυτοκρατορία με το Τρίτο Ράιχ και τον χριστιανοναζιστικό «πολιτισμό». ποια θα είναι η 10η Ευρώπη; Η Ευρωασιατική Ευρώπη με τον χριστιανομουσουλμανικό «πολιτισμό»;
Η Ευρώπη από τη στιγμή που συγκροτήθηκε σε Πανευρώπη, Ένωση Ευρωπαϊκών Πολιτειών ,σύμφωνα με τις οδηγίες του φον Καλλέργη κατά το πρότυπο των ΗΠΑ, Ένωση Αμερικανικών Πολιτειών, διαβρώθηκε και εκφυλίστηκε από τις θρησκείες που υιοθέτησε στο πλαίσιο των θρησκευτικών «ελευθεριών και αξιών» της.
Καπελώθηκε από μία θεοσοφική προτεσταντική χώρα όπως οι ΗΠΑ και απειλείται από μία θεοκρατική Ορθόδοξη χώρα όπως η Ρωσία.
Η αυλή των αυλοκολάκων που έφτιαξε και ταΐζουν όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί, τόσοι αξιωματούχοι, τόσες ΜΚΟ, τόσοι οργανισμοί είναι και ο λάκκος και η μαύρη τρύπα που την κατάπιαν και στον πάτο την οδηγούν.
Συνεδριάζουν ακόμη οι ευνουχισμένοι άφυλοι, ευρωπαίοι αξιωματούχοι, για το πώς θα αντιμετωπίσουν την απειλή .Θα αρχίσουν πάλι τα ευρωπαϊκά συμβούλια, αλλά τελειώνουν και τα τελευταία κονδύλια που τους τροφοδοτούν. Το Σεπτέμβριο που θα ανακοινώσουν (την απόφαση που δεν μπορούν να πάρουν) θα είναι όλοι στην εντατική και τον Δεκέμβριο θα γίνει η κηδεία τους μετά την ανακοίνωσης της εκθεσούλας ιδεών που συνέγραψαν, ( Θα την διαβάσει ο Πούτιν στην πρωινή τουαλέτα του).
Ο Πούτιν δεν φοβάται τις κυρώσεις, τις επιθυμεί, γιατί θέλει να επιστρέψουν τα ρωσικά κεφάλια και οι Ρώσοι ολιγάρχες στη χώρα τους και η οικονομία τους θα αποκατασταθεί.
Οι κυρώσεις είναι δώρο για τον Ρώσο Μέγα Βλαντίμηρο Αυτοκράτορα.
Εκτός τούτου βασίζεται και στο φίλο και σύμμαχο του, τον Μεγάλο Δράκο την Κίνα
και σε όλο τον πληθυσμό της Ασίας που ξεπερνάει τα 6 δις μαζί και ελέγχει και την Αφρική.
Η Ευρώπη σε αυτόν τον αγώνα ριγκ θα χάσει, γιατί όπως ο Ρόκυ Μπαλμπόα ,έχει εκπολιτισθεί, έχει εκφυλιστεί στο μεγάλο Φαγοπότι στη μεγάλη Ντόλτσε Βίτα και στην εύφορη κοιλάδα των τεμπέληδων του ευρωπαϊκού λεκανοπεδίου.
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος και η τάξη να αποκατασταθεί.

Οι ληστές της Ευρώπης
Θαυμάσια ταινία του 2018, τροφή για πολλές σκέψεις και το μέλλον της Ευρώπης με τους εκφυλισμένους ηγέτες που είχε.
Ο χαρισματικός ληστής Γιαν ντε Λίχτε οδηγεί τους καταπιεσμένους και τους αδύναμους σε μια επανάσταση ενάντια στη διεφθαρμένη χριστιανική αριστοκρατία της Φλαμανδίας του 18ου αιώνα.

«Έχει σημασία όχι μόνο ο θάνατος, αλλά και όλη η πορεία και η διαδρομή μέχρι να φτάσει κανείς εκεί»... Από την σειρά ταινία

Αστραία

7 thoughts on “Τα αίτια και οι αφορμές για το Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

  1. Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης. Ιωάννης Καποδίστριας
    Φιλήκοοι ξένων και πιστοί υπήκοοι ανθέλληνος θεού είναι αναξιόπιστοι φιλέλληνες και Έλληνες παντός καιρού.

    Ο πρίγκιπας της προδομένης Επανάστασης

    Μου αρέσει!

  2. Η Ευρώπη πληρώνει σήμερα τα λάθη και την έλλειψη ηγεσίας των τελευταίων 20-30 ετών. Στο παγκόσμιο τραπέζι, όπου παίζεται ένα σκληρό γεωπολιτικό πόκερ, η Ευρώπη κάθεται σαν φτωχός συγγενής, χωρίς να κρατάει ισχυρά χαρτιά στα χέρια της. Οι μεγάλοι παίκτες είτε τη σνομπάρουν είτε απαιτούν να τους ακολουθήσει.
    https://www.kathimerini.gr/opinion/561731809/to-xypnitiri-chtypaei-xana/

    Μου αρέσει!

  3. Η κινεζική πρεσβεία στην Ουκρανία εξέδωσε προειδοποίηση προς τους πολίτες της στη χώρα, καλώντας τους να τοποθετήσουν την κινεζική σημαία στα οχήματά τους για λόγους ασφαλείας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.
    https://www.lifo.gr/now/world/polemos-stin-oykrania-balte-kinezikes-simaies-sta-aytokinita-leei-i-presbeia-tis-kinas

    Μου αρέσει!

  4. Κάποιοι μιλούν για τη χαμένη πολιτική τιμή της Ευρώπης. Λάθος. Δεν είναι χαμένη, γιατί απλούστατα η ΕΕ ουδέποτε είχε κοινή εξωτερική πολιτική. Λάθος επίσης κάνουν όσοι μιλούν για συνεχιζόμενη φθορά του ευρωπαϊκού γοήτρου στη διεθνή σκηνή. Ουδέποτε η Ευρώπη είχε ενιαία φωνή, ώστε αυτή να έχει φθαρεί.
    https://www.liberal.gr/world/i-politiki-itta-tis-europis-stin-oukrania/434101

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε