Υπάρχει δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα;

Οι υπαίτιοι του προβλήματος :

Η σκληροπυρηνική άπληστη αδίστακτη Εκκλησία του βαθέος σκότους και οι χαζοχαρούμενες εκάστοτε κυβερνήσεις hapy travelling της αβάσταχτης ελαφρότητος.
Μείζον αναδεικνύεται το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα από ήσσονος σημασίας κυβερνήσεις και κυβερνήτες, διότι το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι δημογραφικό είναι πρωτίστως αξιακό και αξιοκρατικό.
Οι πιο ανίκανοι άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας κυβέρνησης και εξουσίας εκλέγονται από το χειραγωγημένο πλήθος της μείζονος πλειοψηφίας.
Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε δημογραφικό πρόβλημα, διότι Έλληνας είναι ο νοήμων άνθρωπος, ο όρθιος άνθρωπος, ο άνθρωπος της σκέψης, της φιλοσοφίας και της δημοκρατίας είναι η επιτομή του homo sapiens και με αυτή την έννοια έχει εμποτίσει όλη τη γη.
Όλοι οι νοήμονες άνθρωποι της Γαίας είναι «Έλληνες». Οι άνθρωποι που μπορούν να σκεφτούν, να διατυπώσουν μία λογική πρόταση, να στοχαστούν, να φιλοσοφήσουν, να ρωτήσουν και να απαντήσουν στην Αγορά του Δήμου της Πνύκας, της πραγματικής δημοκρατίας.
Η Ελλάδα έχει πρόβλημα, πρώτα με τους θρησκευτικούς ταγούς της, τους άγονους ευτραφείς ανθρώπους με παραδοσιακές ενδυμασίες της αρχαίας Βαβυλώνας, από την εποχή της Λεμουρίας. Ισόβιοι άρχοντες της μισογυνικής πατριαρχίας που κρατούν τον λαό στην αμάθεια στην θρησκοληψία στην προκατάληψη στην δεισιδαιμονία την λειψανολαγνεία στην «ζωή» εν τάφω, εκτός ζωής, περιφέροντας εικόνες και παντόφλες άγαμων περιθωριακών μουμιοποιημένων «Αγίων». Οι άνθρωποι που είναι «λόγια για την αγάπη και την ειρήνη» που διδάσκουν τάχαν πως και δεν κρατούν. Οι άνθρωποι που απομυζούν τον λαόν τον εκμεταλλεύονται και εκμεταλλεύονται την δημοκρατία για να παρασιτούν, στραγγαλίζοντας την απλή λογική, διότι Δημοκρατία και ισόβια θεϊκή κυριαρχία, απλά δεν συνάδει.
Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τους κυβερνήτες της. Άνθρωποι μαριονέτες φερέφωνα οι περισσότεροι από αυτούς χειραγωγούμενοι από τη βαθύτερο κράτος της Ρωμαϊκής Συγκλήτου του ΣΗΘ Παλπάτιν κρατούν την Ελλάδα στην ζητιανιά στην μιζέρια και την ανοησία.
Άνθρωποι, γόνοι αδιάφανων πόθεν έσχες δυναστειών, κληρονομικοί άρχοντες εκμεταλλεύονται την δημοκρατία, διότι Δημοκρατία και ισόβια θρονοκρατία, δεν συνάδει απλά. Άνθρωποι που μόλις πιάσουν την καρέκλα αρχίζουν τα hapy travelling, ταξιδεύουν παντού, με δημόσια έξοδα και βγάζουν φωτογραφίες και συζητούν ατελείωτα χωρίς να λύνουν ποτέ κανένα πρόβλημα, παρά μόνο να το μεγεθύνoυν. Άνθρωποι που αλληλοβραβεύονται και αλληλοφωτογραφίζονται σε ατελείωτα συνέδρια αβάσταχτης ελαφρότητας. Που προωθούν αυτά τα ηλίθια θεάματα στο Κολοσσαίο της θλιβερής φιλμογραφίας.
Άνθρωποι που έχουν καταντήσει την Ελλάδα ξαπλώστρα των Βαλκανίων και παρακαλούν τους τουρίστες κάθε καλοκαίρι να έρθουν για να αφήσουν τα σκουπίδια τους. Τίποτα δεν μένει από τον τουρισμό στην Ελλάδα, μόνο τα σκουπίδια και η οικολογική καταστροφή.
Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, της Ελλάδος που έχει διώξει τους καλύτερους Έλληνες, τα καλύτερα παιδιά και τα αντικαθιστούν με όλο τον αφρασιατικό πληθυσμό.
Όχι, ποτέ το πρόβλημα της Ελλάδος δεν ήταν και δεν είναι δημογραφικό,
είναι καθαρά αξιοκρατικό, των κυβερνήσεων της, κυβερνητικό.
Αλλά…. έσσεται ήμαρ

Στην καινούργια Ελλάδα του καινούργιου αιώνα όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα ανήκουν στον φωριαμό της Μυθιστορίας παράδειγμα προς αποφυγή γιατί ο κόσμος θα είναι καλύτερος χωρίς αυτούς.

Αστραία

2 thoughts on “Υπάρχει δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα;

  1. Με τον Ηρακλή και με τον Οδυσσέα περάσαμε στην διανοητική φάση οκτάβα του νοητικού ανθρώπου, δηλαδή στο homo sapiens όρθιο , σημαντική διαφορά με τα ζώα που δεν μπορούν να βαδίσουν έτσι πάνω στη στεριά γη.
    Το νερό σημαντικό ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτό αλλά, και ο αέρας πολύτιμος ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει λεπτό χωρίς την αναπνοή..
    Τα ψάρια πεθαίνουν στον αέρα έξω από αυτό και οι άνθρωποι πνίγονται μέσα σε αυτό.
    Ιχθείς ή ανθρωπίδες;
    Ιδού η επιλογή η κρυστάλλινη διαύγεια και απορία

    Η Μνημοσύνη του Ύδατος

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε