Οι Πατριάρχες Αγαμέμνονες

της πατρώας θρησκείας με τους δράκους μέχρι το λαιμό και την παλιά νοοτροπία του απαρχαιωμένου ιερατείου, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, το έχουν δει όλοι τους και ποιμένες των λαών με σκήπτρο. Είπαμε να γλιτώσουμε από τους χριστιανικούς και όχι να τους αντικαταστήσουμε με δαύτους. Τι έχεις Γιάννη τι είχα πάντα, ένα μισογύνη Πατριάρχη εγωμανή, να με κατηχεί….

Παίρνοντας μέρος επιλεκτικά σε μερικά συνέδρια με αυτό το θέμα , επιλεκτικά, γιατί τα πολλά συνέδρια είναι χαμένος χρόνος, ιδίως αν δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα από τα προηγούμενα, διατύπωσα αυτές τις απόψεις καθώς τις προτάσεις για την δημιουργία ενός κοινού γεωμετρικού τόπου, παρουσιάζοντας ταυτοχρόνως και τα Ομηρικά Έπη ερμηνευτικά σε κάποιες ομιλίες μου και συζητήσεις που, τις προτιμώ περισσότερο.
Το μόνο αποτέλεσμα ήταν, μερικοί να εντυπωσιαστούν από την πολιτική ερμηνεία των Ομηρικών Ονομάτων και να την διαδώσουν με ζήλο χωρίς κανένα πνεύμα συνεργασίας. Ανακάλυψαν ξαφνικά τον ΑΝΤΙΝΟΟ μαζί με την Αμερική και να κάποιοι άλλοι παλαιότεροι συγγραφείς, φανατικοί πολέμιοι του χριστιανισμού, του Αβραάμ και των βιβλικών κειμένων κατάλαβαν τον πολεμιστή Όμηρο, τα βέλη, το τόξο και την γλυκιά Πηνελόπη , τα ονόματα της Αθηνάς και την οδυσσειακή στρατηγική, πουλώντας νέα βιβλία.
Είναι θετικό που τους ενέπνευσα τόσο πολύ, τελικά.
Φυσικά όλες αυτές οι ομάδες έχουν διαλυθεί, οι σύλλογοι υπολειτουργούν, η κρίση συρρίκνωσε τα πάντα και τα μεγάλα ελαττώματα της φυλής μας, παρόντα. Εγωισμός, εγωκεντρισμός, ανταγωνισμός, έλλειψη μέτρου και υπερβολή και καμία συνεργασία ευφυή. Να κάνει κανείς αυτό που ξέρει και μπορεί καλύτερα ενωτικά σε κοινό για το καλό αυτού, του τόπου, σκοπό.
Σε μια από τις συναντήσεις και αρχαιοελληνικές συζητήσεις μας, και, αναλύοντας τα πορτραίτα και τα προτερήματα των μεγάλων πολεμιστών του Νέστορα του Μενέλαου, του Αχιλλέα και του Οδυσσέα, ζήτησα από τους παρευρισκόμενους να διαλέξουν κάποιο που νομίζουν που τους ταίριαζε καλύτερα.Όλοι διάλεξαν αβίαστα εκτός από έναν, που με μια αντίδραση έντονη και και αλαζονική, διέκοψε και σταμάτησε κάθε συζήτηση διαλεκτική.

Όταν ανέφερα το γεγονός στον δον Λεόν με ρώτησε σκεφτικός.
-Είναι συμπαγής με σωματέτυπο γεμάτο, ευτραφής, εξωστρεφής, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, μιλάει πολύ και, με βροντώδη φωνή, τα ξέρει όλα, πρόεδρος κάποιου συλλόγου και συντονιστής; Ξέρεις ποιος είναι φαντάζομαι;

-Ναι του λέω, Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ, ικανός να αρχίσει μια εκστρατεία και να μη μπορεί να την συνεχίσει με μέτρο και σοφία. Ποτέ δεν σε ακούει, ποτέ δεν σε αφήνει να μιλήσεις, σε έχει καπελώσει, σε έχει διακόψει στην δεύτερη λέξη για να πει τα δικά του , φουσκωτός με μεγάλη κοιλίτσα.
Και τα ελάχιστα λόγια προδίδουν τον χαρακτήρα μας και σφραγίζουν το πεπρωμένο μας.
Το πρόβλημα στο αρχαιοελληνικό χώρο είναι ο Αγαμέμνων, η υπερβολική ενέργεια σε λάθος κατεύθυνση με λάθος τρόπο. Ο Όμηρος περιγράφει το ολόγραμμα του με τους θεούς Άρη, Δία και Ποσειδώνα στο ενεργειακό του σώμα σε δυσαρμονική διάταξη στην Β ραψωδία της Ιλιάδος
Η τραγωδία του Ελληνισμού είναι πως υπάρχουν πολλοί ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΕΣ σε διάφορες οκτάβες και θέσεις. Αξιόλογοι με μεγάλα αποθέματα ενέργειας, κρατώντας το σκήπτρο του Διός γυρίζουν και ρημάζουν την Ελλάδα και όλους τους νομούς με το Λιοντάρι της Νεμέας να καταστρέφει τη νομή και κάθε αρμονία, κραυγάζοντας με ένα υπερτροφικό ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ και ανεξέλεγκτο εγωισμό.
Ζητείται Ηρακλής να τους κλείσει σε μια σπηλιά και να τους φορέσει το δέρμα το σωστό για να πάει αυτός ο έρημος τόπος, μπροστά.

Αστραία

2 thoughts on “Οι Πατριάρχες Αγαμέμνονες

  1. Οι “Αγαμέμνονες “ αρχηγοί και αρχηγίσκοι του αρχαιοελληνικού κινήματος με φουσκωτή κοιλίτσα το έχουν δει “πατριάρχες” με κράχτες ιέρειες “ γλάστρες “ της νέας ιεροσύνης και κυκλοφορούν με τους δράκους στην πανοπλία τους μέχρι το λαιμό με όλες τις καταβολές και την νοοτροπία των ιερατείων της Λεμουρίας.
    Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε, να διαλύουν και να διαλύονται τα πάντα στο μετέωρο βήμα του πελαργού.
    Έχω γνωρίσει τους περισσότερους και έχω αποκτήσει ίδια πείρα και γνώση του θέματος και του προβλήματος για όλη την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό τον χώρο, επειδή με ενδιαφέρει ο Ελληνοκεντρισμός.
    Διακρίνονται σε δύο κατηγορίες
    Η πρώτη αφορά τους δεξιούς, δεξιάς απόκλισης και η δεύτερη τους αριστερούς,. της αριστερής απόκλισης.
    Οι πρώτοι γράφουν συνήθως με ΚΕΦΑΛΑΙΑ σαν νήπια και κραυγάζουν σαν μωρά, γιατί μόνο τα παιδιά ξεκινάνε να γράφουν με κεφαλαία, να κλαίνε και να φωνάζουν
    ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΛΟΛΑ. Μετά θα γράψουν, να ένα μήλο λόλα και στο τέλος, Να ένα μήλο Λόλα, χρησιμοποιώντας το κεφάλαιο Λ για να ξεχωρίσουν το επίθετο από το ουσιαστικό και τον Ν ως αρχικό πρότασης και όχι να καταλήξουν στην αιθερική ιερογλυφική γραφή. Έχει προχωρήσει πολύ, η ανθρωπότητα από την εποχή αυτή.
    Κάποιοι από αυτούς θεωρούν, ότι «οι αυτόχθονες » Έλληνες κατέβηκαν εξωγήινοι από τον Σείριο και ότι ο Δίας μπορεί να είναι «Θεός » με μεταβολισμό αναπαραγωγή και μεγάλο πέος να κατεβαίνει στη γη και τις ωραίες γυναίκες γονιμοποιεί. Μερικοί μάλιστα, της χούντας μας νοσταλγοί, θέλουν να ανακηρύξουν τον Αλέξανδρο «θεό » με την ίδρυση της καινούριας θρησκείας της Αλεξανδρινής. Διαμαρτυρήθηκα εντόνως για αυτό…. με διάβημα στο Αυτοσύστατο Νου, αρχηγό του Ολύμπου,
    Οι δεύτεροι, οι αριστεροί έχουν ανακηρύξει , Άγιο “ τον Έπίκουρο, μαζί με τον Όσιο Μαρξ και ιερομάρτυρα τον Λένιν θαμμένο σε μαυσωλείο τύπου Αλικαρνασσού. Συμπαθούν τους Τρώες ανεβάζουν συνέχεια τις Τρωάδες και οδύρονται για την Εκάβη, αλλά δάκρυ δεν χύνουν για τα παιδιά που έσφαξαν οι μπολσεβίκοι. Ευτυχώς γράφουν κανονικά, σπανίως χρησιμοποιούν τα κεφάλαια να μας ζαλίζουν τα εγκεφαλικά ωά . Δεν έχουμε προβλήματα γραφής στα αρχαιοελλληνικά blog αριστερής κοπής.

    Το αρχαιοελληνικό κίνημα

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε