Κτύπα σαν τον Ήφαιστο


με το σφυρί, του πατριάρχη, την κεφαλή
μπας και βγάλει καμιά κόρη σοφή
και δούμε όλοι μια άσπρη μέρα και ένα ευδείελο νησί

Αγαπητό μου ημερολόγιο, πιάσε λίγο το αμόνι και το σφυρί, ίσως και λίγο μυστρί, να κάνουμε κάποια δουλίτσα του Ήφαιστου, που έχει αφήσει στη μέση εδώ και κάποιους αιώνες, με τους πατριάρχες να αλωνίζουν τη Γη, σε κατάχρηση εξουσίας εξοργιστική.
Να θυσιάζουν, τα αρσενικά γελαστά τα παιδιά σαν τον Ισαάκ για του Θεού την Θεοκρατία και τα θηλυκά σαν την Ιφιγένεια, για του Αγαμέμνονα, την μισαλλοδοξία.
Χωρίς ποτέ να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τίποτα και κυρίως για αυτό το χάλι που έχουνε φέρει και βρίσκεται μία ολόκληρη κοινωνία.
Τι κάνουν οι πατριάρχες αγαπητό μου ημερολόγιο σήμερα
Κάνουν διάφορες οικονομικές θεωρίες, αποτυχημένες όλες τους, νάχαμε να λέγαμε, ενώ είναι πολύ απλό, τα μισά της χιλιάδας είναι πεντακόσια και με όσα βγάζεις, με αυτά θα ζεις και θα κάνεις και αποταμίευση (μία λέξη που έχει ξεχαστεί ) και οικονομία με πρωτογενή δευτερογενή και τελευταία, την παροχή υπηρεσιών, παραγωγή.
Τι κάνουν οι πατριάρχες σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο
Κάνουν πατριαρχικά κόμματα συνεχώς, απολιθωμένων πατριαρχικών ιδεών με μπόλικα απαρχαιωμένα θρησκευτικά και με γλάστρες, γυναίκες άβουλες και άλαλες σαν την μαντηλοφορούσα Παναγιά να κυκλοφορούν στο έλεος των πατριαρχών. Και βροντοχτυπούν τις χάντρες, τζάμπα μάγκες και άντρες.
Τι κάνουν οι πατριάρχες σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο
Κάνουν κι άλλες θρησκείες, κι άλλες εκκλησίες και άλλα τζάμια, ποτέ δεν φτάνουν και δεν είναι αρκετά για να δοξολογούν τον Κύριο και να αφήνουν τους ανθρώπους πτωχούς, και μακάριους πνευματικά.
Τι κάνουν οι πατριάρχες σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο
Κάνουν ψεύτικα αδιαφανή προφίλ στο Facebook και στα social media, ανεμίζοντας αρχαία ελληνικά ρητά μαζί με τις εικόνες αφιερωμένες στην Παναγιά και χαζολογούν και παρακαλούν για λίγο φθηνό πληρωμένο σεξ, φοβισμένα δειλά ανθρωπάκια, υποκριτικά.
Τι κάνουν οι πατριάρχες σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο
Παρατούν τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους και παντρεύονται τις σέξι σκλάβες του σεξ από το ανατολικό μπλοκ που τους παντρεύονται για τη σύνταξη και τα λεφτά και μετά τους δολοφονούν.
Τι κάνουν οι πατριάρχες σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο
Παρατούν τα παιδιά τους πεινασμένα και τρέχουν στα μπαρ ξελιγωμένα, στα καζίνα και στο τζόγο και ξεκοκαλίζουν ότι ελάχιστο έχει απομείνει από την πατρική κληρονομιά
Τι κάνουν οι πατριάρχες σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο
Φορούν τις κορώνες στο κεφάλι τους, άμφια χρυσά, ευλογώντας και συναινώντας αυτή την κατάσταση μιας ολόκληρης εκφυλισμένης εκπορνευόμενης κοινωνίας, μελετώντας κείμενα πατερικά.
Και μετά ανησυχούν για το δημογραφικό, οι άνθρωποι που ποτέ δεν παντρεύτηκαν ποτέ, να μας δώσουν ένα παράδειγμα προσωπικό, που δεν έκλαψαν και δεν ξενύχτησαν στο προσκεφάλι ενός δικού τους παιδιού με αγωνία, δεν μας είπαν πώς μεγαλώνει αυτό το παιδί, δεν ξεκίνησαν το πρωί με το αμόνι και το σφυρί για μία οικοδομή
Τι κάνουν οι πατριάρχες σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο
Εκδίδουν 12 χρονες, βιάζουν ανήλικα παιδιά και κουκουλώνουν σκάνδαλα πολλά.
Μετά χύνουν μπόλικα κροκοδείλια δάκρυα για την ανθρωπιά.
Τι κάνουν οι γυναίκες αυτών των πατριαρχών, αγαπητό μου ημερολόγιο,
οι μάνες τους οι γυναίκες τους οι αδερφές τους οι κόρες τους
Οι μανάδες τους έχουν πεθάνει και αυτοκτονήσει από τον καημό τους, οι γυναίκες τους, τους σιχαίνονται, οι αδερφές τους δεν θέλουν να τους βλέπουν και οι κόρες τους, ούτε που τους μιλάνε, πάνε βόλτα με τα σκυλάκια τους, μόνες ανύπανδρες, ούτε σχέση δεν μπορούν να κάνουν.
Έτσι όπως έχουνε καταντήσει και αυτοί μαζί, μια ολόκληρη την κοινωνία και έχουν την κύρια ευθύνη.
Έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί είχαν την εξουσία και άφησαν μία ολόκληρη κοινωνία να καταρρεύσει και να βρίσκεται σε αυτή την εκφυλιστική κατάσταση, τη μεγάλη εγκληματικότητα και την πλήρη ρήξη του κοινωνικού ιστού.
Δεν προστάτευσαν, ούτε τις γυναίκες τους, ούτε τα παιδιά τους, (πολλά τα έδιωξαν ), ως όφειλαν και άφησαν τις γυναίκες, δούλες, στο έλεος των Μνηστήρων να εκπορνεύονται και τα παιδιά να σκοτώνονται να καταστρέφονται στο καρτέρι τους.
Το χειρότερο είναι ότι έχουν καταστρέψει την εμπιστοσύνη, Την εμπιστοσύνη που είναι δύσκολο να αποκτηθεί γιατί είναι σαν την παρθενιά, άπαξ και χαθεί είναι δύσκολο να ξανακερδηθεί.
Χωρίς εμπιστοσύνη, όμως καμία κοινωνία δεν μπορεί να πάει πουθενά και μπροστά, δεν έχει κίονες να στηριχθεί.

Την καταστρέψανε και είναι το μεγαλύτερο έγκλημα τους
ΕΜΕΙΣ, όμως αγαπητό μου ημερολόγιο, θα συνεχίσουμε την κρουαζιέρα σε καινούργια καθαρά νερά διαυγή, για ένα όμορφο νησί που σύντομα θα ξεπροβάλλει και θα αναδυθεί σαν την ροδοδάκτυλη αυγή

Αστραία

2 thoughts on “Κτύπα σαν τον Ήφαιστο

  1. Ο Χριστιανισμός και ο Ιουδαϊσμός έχουν παραγάγει και τα δύο μεσσιανικά κινήματα που παρουσίαζαν διδασκαλίες χιλιετίας – όπως η ιδέα ότι ένα επίγειο βασίλειο του Θεού ήταν κοντά. Αυτά τα millenarian κινήματα συχνά οδήγησαν σε σημαντικές κοινωνικές αναταραχές.

    Ομοιότητες με τον χιλιετισμό εμφανίζονται στον Ζωροαστρισμό , ο οποίος προσδιόρισε διαδοχικές περιόδους χιλιάδων ετών, καθεμία από τις οποίες θα καταλήξει σε έναν κατακλυσμό αίρεσης και καταστροφής, μέχρι την τελική καταστροφή του κακού και του πνεύματος του κακού από έναν θριαμβευτή βασιλιά της ειρήνης στο τέλος του η τελευταία χιλιετία.
    Η Θεοσοφίστρια Άλις Μπέιλι δίδαξε ότι ο Χριστός (στα βιβλία της αναφέρεται στο ισχυρό πνευματικό ον που είναι περισσότερο γνωστό από τους Θεοσοφιστές ως Μαϊτρέγια ως Ο Χριστός ή Ο Παγκόσμιος Δάσκαλος , όχι ως Μαϊτρέγια )] θα επέστρεφε «κάποια στιγμή μετά το 2025 μ.Χ.» και ότι αυτό θα ήταν το ισοδύναμο της Νέας Εποχής της χριστιανικής αντίληψης της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού.

    Ποιος κλαίει και μοιρολογεί συνεχώς στις αποικίες;
    Όποιος πιστεύει σε Μεσσίες Θεοκρατίες και Θεοσοφίες

    Ο Μεσσιανισμός στις Αποικίες του Δράκου

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Με αφορμή τη διαμαρτυρία επίσημων αρχών για την ισότητα των δύο φύλων, που ένα σποτάκι διαταράσσει, ως γυνή, που δεν φοβείται τον άνδρα, θα διαμαρτυθώ και εγώ εντόνως με την σειρά μου , επί του ουσιαστικού.
    Αφ ΄Εστίας άρξεσθαι και Διός παρόντος, αρχηγού.
    Αυτό που με ενοχλεί πάνω από όλα, με μια δίκαιη οργή, δεν είναι ότι ο αυτοκράτορας είναι γυμνός.
    Αυτό το κατανοώ και μπορώ να το δεχθώ, στωικά και ήρεμα.

    c’est la vie, που λένε και οι φίλοι μας, οι Γάλλοι.
    Αλλά αυτό που με εξοργίζει πολύ, είναι, όταν μερικοί τον χειροκροτούν κιόλας, σε μια παράλογη ‘λογική» , ανόητα χαζοί. Όταν τραυματίζεται, η νοημοσύνη και η λογική.
    Μιλάνε πολλοί και κρώζουν σαν παπαγάλοι για δικαιοσύνη, ισότητα και δικαιώματα.
    Ας δούμε ποια είναι αυτά, ουσιαστικά.

    Χτύπα σαν τον Ήφαιστο

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε