Προβλήματα γονιμότητας στον άγονο καπιταλιστικό «πολιτισμό»

Photo by MART PRODUCTION on Pexels.com

με άγονα συνέδρια
Ο καπιταλισμός, φιλελεύθερος σοσιαλοφιλελεύθερος χριστιανοφιλελεύθερος κλπ είναι ένα τρέχον σύστημα εξουσίας στο οποίο συμμετέχουν όλοι παλαιοί εξουσιαστές με νέον ένδυμα , η θεοκρατία η θεοσοφία η βασιλεία οι φεουδάρχες οι αυτοκράτορες οι κομμουνιστές και οι πολυεθνικές με μότο τη δημοκρατία την ισότητα και την αδελφοσύνη την αγάπη την ειρήνη και λοιπά, λόγια κάλπικα και πλαστά.
Θεωρείται «πολιτισμός» σε αυτό σύγχρονο καπιταλιστικό Κολοσσαίον, τα πολιτιστικά reality, οι τηλεοπτικές εκπομπές σκουπίδια, τα τηλεκρεοπωλεία στα οποία συναγωνίζεται ποιος θα βγάλει το περισσότερο κρέας έξω, ποπό στήθος μηρό και λοιπά και, βλέπουμε να παρελαύνουν τα gay parade, οι κούκλες Αμάν μαζί με τις παντόφλες του Παϊσίου, τις αστρομαχίες των Ανουνάκι με τα θαύματα του Αγίου Νεκταρίου το δόντι του Βούδα , οι Φαραώ ο Λένιν και η πριγκίπισσα του Πάγου.
Σε αυτό το υπέροχο σύστημα της δημοκρατίας της ισότητας και λοιπά, όλοι είναι ίσοι στο να είναι άνεργοι, στον να επαιτούν επιδόματα, στο να είναι άστεγοι και κάποιοι πιο ίσοι από αυτούς και, προπαντός «φιλάνθρωποι ευσεβείς» επιβιώνουν παντός καιρού και παντός αυτοκράτορος και γραμματέως.
Όλα καλά κι όλα ωραία αλλά, υπάρχει το εξής πρόβλημα που δεν μπορεί κανένας καπιταλισμός( όχι και ότι ο προηγούμενος φεουδαρχισμός ήταν καλύτερος ), να βρει την λύση το πρόβλημα της ενέργειας.
Καλός ο φεουδαρχισμός καλός και ο καπιταλισμός και ο θεοκρατισμός και ο θεοσοσφισμός αλλά με την ενέργεια τι γίνεται; Δεν μπορείς να πεις ψέματα εδώ, υπάρχει ή δεν υπάρχει και όσα μηδενικά και να συμπληρώσεις στους e-banking λογαριασμούς δεν σε σώζουν, ούτε οι προσευχές στον Παντοδύναμο. Η δραματική πραγματικότητα δραματικά σε διαψεύδει στα αποθέματα της ενέργειας.
Ένα λοιπόν από τα μεγαλύτερα προβλήματα «του πολιτισμού» του καπιταλισμού είναι η γονιμότητα. Όσο αυξάνει ο καπιταλισμός τόσο πέφτει η γονιμότητα σε αντιστρόφως ανάλογα μεγέθη.
Αφού λοιπόν οι πανσεξουαλικά απελευθερωμένοι καπιταλιστές ( τιμή μου και καμάρι μου να να τα βγάζω όλα έξω και να τα κάνω όλα ) σε συνεργασία με τους πουριτανούς και σεξουαλικά καταπιεσμένους και ηθικολόγους κρυφοσεξιστές ( άγαμους πατριάρχες πάπες και μοναχούς) αλώσανε όλο τον κόσμο, τον ξεζουμίσανε σαν λεμόνι και τον αποτελειώσανε με τις αναγκαστικές ενδογαμίες συμφέροντος στις βασιλικές οικογένειες και αυτοκρατορίες, τον παραδώσανε στο τέλος στο έλεος των πολυεθνικών να κάνουν κουμάντο.
Και τι διαπίστωσαν τα σαΐνια της Ρωμαϊκής Συγκλήτου της Αυτοκρατορίας του Πάλπατιν;
Πως έχουμε πρόβλημα γονιμότητας. Οι Ευρωπαίοι και η λευκή φυλή δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, το σπέρμα αδυνατίζει συνέχεια και οι γυναίκες γεννούν δύσκολα και μόνο με καισαρική.
Συνουσιαστείτε γιατί χανόμαστε…..
Έλα όμως που δεν γίνεται έτσι.
Όσο και να συνουσιαστεί κανείς σε μία καπιταλιστική καταναλωτική ζωή μέσα με πλαστικά υπερπολυτελή με διατροφή πλαστική χωρίς συναίσθημα χωρίς έρωτα χωρίς αγάπη καταλήγει ένα ζυγωτό σε ένα σωλήνα που δεν ζει πολύ και η εντροπία αυξάνεται θανατηφόρα.
Στην προσπάθειά τους λοιπόν αυτή να λύσουν το πρόβλημα, σκέφτηκαν «τα σαΐνια με περγαμηνές ντοκτορά «, να φιλοξενήσουν σε δομές φιλοξενίας πιο πρωτόγονους λαούς που είναι πιο κοντά στη φύση να τους βοηθήσουν και να βοηθηθούν και αυτοί στην επίλυση του προβλήματος. Να τους χρησιμοποιήσουν δηλ σεξουαλικά και «δημοκρατικά» φυσικά για να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα.
Βέβαια πλείστοι από αυτούς είχαν ήδη καταναλώσει και τα τελευταία υπολείμματα της ενέργειας που τους είχανε μείνει, σε σεξοτουρισμό στα κράτη αυτά του τρίτου κόσμου, εκμεταλλευόμενοι ακόμη και παιδιά, αλλά αποφάσισαν να τους φέρουν εδώ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα αναγάγοντας σε μείζον θέμα το προσφυγικό μεταναστευτικό στολισμένο με κορώνες ευσπλαχνίας και πάντα….. δημοκρατίας καγκελαρίας.
Οι Έλληνες ήταν εραστές παλιά, οι βόρειοι και οι πολιτισμένοι λαοί τους, ερχόταν στην Κρήτη για καμάκι και τον αρχαίο πολιτισμό, επειδή όμως η Ελλάδα εξελίχτηκε πολιτιστικά έπαψε να λειτουργεί και να παίζει το greek lover, γίνανε όλοι οι Έλληνες εκπολιτισμένοι.
Τα προβλήματα λοιπόν γονιμότητας στον καπιταλιστικό πλαστικό πολιτισμό είναι προβλήματα ενέργειας.
Τα πλαστικά καταστρέφουν όχι μόνο το περιβάλλον αλλά και τον έρωτα, η πορνεία επίσης καταστρέφει τον έρωτα γιατί καταστρέφει την Άνιμα και τον Άνιμους του ανθρώπου, τα ψυχικά του δηλαδή ενεργειακά αποθέματα, η συνεχής ενασχόληση με το σεξ από το πρωί μέχρι το βράδυ σε σέξι φωτό και σέξι πορνό δεν βοηθούν τη γονιμότητα όπως και η ενοχική υπέρ καταπιεσμένη σεξουαλικότητα. Ποτέ το μέτρο δεν ήταν κακό, αλλά που να το βρει κανείς. Δεν πωλείται στην ελεύθερη αγορά των χρηματοπιστωτικών αγορών.
Τα ποτά και ναρκωτικά η καθιστική ζωή αλλά και υπερβολική γυμναστική τα αναβολικά ο πρωταθλητισμός συνωστισμός των τερατόμορφων πόλεων όχι μόνο δεν συμβάλλει σε μία καλή γονιμότητα αλλά ούτε και σε μία καλή και απλή υγεία.
Η κοινωνία νοσεί βαριά από μεγάλα λάθη και αμετροέπεια περισσή, μην περιμένουμε το πρόβλημα της γονιμότητας να λυθεί μέσα από συνέδρια άγονων συνέδρων και φυσικά ούτε με αντικαταστάσεις πληθυσμού γιατί απλώς θα καταλήξουμε στο πληθυσμό της κατσαρίδας ως το πιο ανθεκτικό πολυκύτταρο πολυάριθμο οργανισμό.

Και πρέπει να γράφουμε μυθιστορήματα ….για κατσαρίδες, που να βρούμε καιρό.

Αστραία

Καπιταλισμός, Γονιμότητα, Μεταναστευτικό, Προσφυγικό, Πληθυσμός, Δημογραφικό

9 thoughts on “Προβλήματα γονιμότητας στον άγονο καπιταλιστικό «πολιτισμό»

    • Ο γάμος αποτελεί τη βασική δομή μιας κοινωνίας, το κύτταρο της, όταν διαλύεται αυτό, διαλύεται όλη η κοινωνία
      Τα ενεργειακά αποθέματα ενός λαού μιας χώρας μιας πολιτείας και ενός έθνους διακρίνονται σε:
      1. Ψυχικά, η Πηνελόπη
      2. Νοητικά ο Οδυσσέας
      3. Συναισθηματικά ο Τηλέμαχος
      Για να λάμπει ο ουρανός και η μέρα ο Αετός πρέπει να πάρει την Περιστέρα ….. άντε στις χαρές μας ……

      Μου αρέσει!

  1. Πλαστική δημοκρατία πλαστικού καπιταλισμού

    Ο Μπάιντεν κάλεσε 110 χώρες σε ψηφιακή σύνοδο για τη δημοκρατία – Ποιοι δεν πήραν πρόσκληση
    Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσκάλεσε τους ηγέτες 110 χωρών να συμμετάσχουν στην ψηφιακή σύνοδο που θα οργανώσει τον Δεκέμβριο για τη δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων δυτικών συμμάχων των ΗΠΑ, αλλά επίσης και του Ιράκ, της Ινδίας και του Πακιστάν
    Απουσιάζει από τον κατάλογο η Κίνα, βασικός ανταγωνιστής των ΗΠΑ σε διεθνές επίπεδο, αντίθετα με την Ταϊβάν, γεγονός που αναμφίβολα θα προκαλέσει οργή στο Πεκίνο. Απουσιάζει επίσης πλέον η Τουρκία, σύμμαχος των ΗΠΑ στο NATO.
    Αραβικές χώρες που παραδοσιακά διατηρούν στενές σχέσεις με την Ουάσινγκτον –Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα– λείπουν από τον κατάλογο.

    Ο Τζο Μπάιντεν προσκάλεσε πάντως τη Βραζιλία, όπου κυβερνά ο ακροδεξιός, πολύ αμφιλεγόμενος πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου.

    Στην Ευρώπη, η Πολωνία θα αντιπροσωπευθεί, παρά τις συνεχώς επανερχόμενες εντάσεις με τις Βρυξέλλες για το κράτος του δικαίου· η Ουγγαρία του ιδιαίτερα αμφιλεγόμενου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν δεν προσκλήθηκε.

    Στην Αφρική, η ΛΔ Κονγκό, η Κένυα, η Νότια Αφρική, η Νιγηρία και ο Νίγηρας συγκαταλέγονται στα κράτη που προσκλήθηκαν.
    https://www.cnn.gr/kosmos/story/290661/o-mpainten-kalese-110-xores-se-psifiaki-synodo-gia-ti-dimokratia-poioi-den-piran-prosklisi

    Μου αρέσει!

  2. Έρχεται και η μετάλλαξη της Μποτσουάνα τώρα που θα εμβολιαστούν όλοι
    νάχουν κάτι να πουν…… σαν δικαιολογία για την αποτυχία

    Η μετάλλαξη της Μποτσουάνα εντοπίστηκε στο Ισραήλ
    https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1185615/alert-i-metallaxi-tis-botsouana-edopistike-sto-israil/

    Μου αρέσει!

    • Στην Μποτσουάνα αδελφές μου στην Μποτσουάνα ……παρέα με τους γοριλλες , έρχονται καπάκι και οι δεινόσαυροι , στα εργαστήρια του Φρανκενστάιν νεκρανασταίνουν τα μαμούθ ενώ παράγουν μωρά προς πώληση , την» Μποτσουανήσαμε » γενικώς . Κατά τα άλλα …..τι άλλα νέα;;;;;;

      Μου αρέσει!

  3. Σοκ και δέος στο Γαλλοβρετανικό πολιτισμό… όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν σε πάπλωμα πολυφυλετικό.

    Γαλλία και Βρετανία σε κατάσταση σοκ μετά την τραγωδία στη Μάγχη
    https://www.kathimerini.gr/world/561601771/metanasteytiko-gallia-kai-vretania-se-katastasi-sok-meta-tin-tragodia-sti-magchi/

    Μου αρέσει!

  4. Μετάλλαξη Μποτσουάνα:Εμπάργκο στις πτήσεις από νότια Αφρική Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Λεσότο, Ζιμπάμπουε, Μοζαμβίκη, Εσουατίνι, Ζάμπια και Μαλάουι αποφάσισε η Κομισιόν
    Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κάλεσε επίσης όλους τους πολίτες να συμβάλουν στον καλύτερο έλεγχο της πανδημίας. Δεν μας είπε η Ούρσουλα οι πρόσφυγες που έχουν έρθει απο την Αφρική και συνεχίζουν να έρχονται μ δια θαλάσσης τι θα τους κάνουν;;;;;

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε