Οι 50 κορωνοαποχρώσεις του omicron


από τον Μορεβίγγειο Μαρκήσιο ντε Σαντ σε όλες τις ροζ ιστορίες του κορωνοϊού
Συνεχίζεται το θρίλερ ( για γερά νεύρα ) με τον κορωνοϊο με όλες τις metaαποχρώσεις του με πολλές άτοκες δόσεις.
Προέρχεται από την Μποτσουάνα η οποία βρίσκεται μακριά, κείται μακρόθεν, από την αυτοκρατορία της Γκάνα (που επισκέφτηκε πρόσφατα ο υπουργός εξωτερικών κ. Δένδιας.
Οι πολίτες της Μποτσουάνα λέγονται Μπατσάνα (στον ενικό Μοτσάνα), ανεξαρτήτως εθνικότητας. Περίπου το 10% του πληθυσμού κατοικεί στην πρωτεύουσα Γκαμπορόνε. Έχει έκταση 581.730 τ. χλμ. και πληθυσμό 2.410.33 κατοίκους, σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση για το 2021 και είναι μια από τις πιο αραιοκατοικημένες χώρες στο κόσμο. Παρ όλα αυτά, δεν ανησυχεί διόλου για το δημογραφικό πρόβλημα και κάνει εξαγωγή πληθυσμού.
Η τρέλα καλά κρατεί, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι χορεύουν στο χορό μιας έκπτωτης εξουσίας που σε αποχρώσεις μαύρου με γκρι έχει χαθεί.
Why do so many still buy into the narrative? (Γιατί τόσος κόσμος ακολουθεί ακόμα το αφήγημα;)
Ο καθηγητής κλινικής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Γκεντ, στο Βέλγιο, Mattias Desmet
(σε ένα βίντεο που μου στείλανε για διαφώτιση ) ο οποίος λέει τα αυτονόητα και θα μπορούσε να τα πει και πιο σύντομα και με πιο λίγα λόγια, αναρωτιέται και απορεί:
Γιατί ο κόσμος ακολουθεί το αφήγημα;
Απορεί ο καθηγητής αλλά, εμείς δεν απορούμε καθόλου.
Ο κόσμος πάντα ένα αφήγημα ακολουθεί εδώ και αιώνες, τώρα θ απορήσουμε;;;; Ελάχιστες είναι οι πρωτοβουλίες σκέψεις και σπανίως είναι δημοφιλείς. Σκεφθείτε τον Γαλιλαίο να απορούσε γιατί ο κόσμος πιστεύει πως η Γη είναι ακίνητη….
Η πίστη είναι σαν κοριός και ο κορονοϊός είναι σαν την πίστη…. τρυπώνει παντού.
Το σεξ είναι μία άλλη ιστορία και πάει μαζί με την εξουσία που το διαχειρίζεται, το αγοράζει και το πουλά κατά βούληση σε όλες τις αποχρώσεις και προεκτάσεις του.

Η ιστορία της Ο είναι Γαλλική ταινία του ερωτικού κινηματογράφου του 1975 σε σκηνοθεσία Just Jaeckin βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Dominique Aury… που περιγράφει παραστατικά τι γίνεται στους πύργους στα πανεπιστήμια στις σχολές και στα συνέδρια της εκάστοτε εξουσίας.
Η Ο είναι μια νεαρή Παριζιάνα, επιτυχημένη επαγγελματίας φωτογράφος της μόδας. Για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές επιθυμίες του φίλου της, Ρενέ, πηγαίνει τρόφιμος στον απόμερο πύργο Roissy, όπου λειτουργεί ιδιωτική σχολή σαδομαζοχισμού, για να εκπαιδευτεί ως πειθήνια ερωτική παρτενέρ.
Στο πολυτελές περιβάλλον του μεσαιωνικού γοτθικού πύργου Roissy, η Ο και οι συμφοιτήτριές της εξοικειώνονται σιγά σιγά με όλα τα μυστικά της τέχνης της οικειοθελούς μα και απόλυτης ερωτικής υποταγής. Μαθαίνουν με αυτοπεποίθηση και επαγγελματική τελειότητα να ερεθίζουν σεξουαλικά τους άνδρες και, αφού πρώτα αυτές δηλώσουν την συγκατάθεσή τους, να ικανοποιούν όλες τις σεξουαλικές αρέσκειές τους όταν τις μεταχειρίζονται.

Αναβάλλεται το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση Μητσοτάκη λόγω της μετάλλαξης Omicron ενώ του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κανονικά και ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο think tank που θα τον συμβουλεύει τακτικά…….

Και εμείς ακούμε πάντα τον Παπουτσωμένο Γάτο προσεκτικά και τις συμβουλές του. Είναι να απορείς που βρέθηκαν τόσες αποχρώσεις του Όμικρον. Θα υπήρχαν από παλιά.

Αστραία


5 thoughts on “Οι 50 κορωνοαποχρώσεις του omicron

    • Είναι να απορείς πως ξεχάσαμε να αναπνέουμε……

      When the markets crashed, we lay in bed
      Told stories of love and loss
      What we could get, what we never had
      Games and promises, mouse and cat

      Madame O.!
      Nothing’s so true like the backsides of your knees
      We’re not dead, we just sometimes forget to breathe

      In our bed and on the floor
      The night went mad, then left offshore.
      Look, o, look how high we are!
      i’ll never descend, never gonna part

      Madame O.!
      Nothing’s so true like the backsides of your knees
      We’re not dead, we just sometimes forget to breathe
      ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
      Όταν έπεσαν οι αγορές, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι
      Είπε ιστορίες αγάπης και απώλειας
      Τι μπορούσαμε να πάρουμε, αυτό που δεν είχαμε ποτέ
      Παιχνίδια και υποσχέσεις, ποντίκι και γάτα

      Κυρία Ο.!
      Τίποτα δεν είναι τόσο αληθινό όσο το πίσω μέρος των γονάτων σου
      Δεν είμαστε νεκροί, απλώς μερικές φορές ξεχνάμε να αναπνεύσουμε

      Στο κρεβάτι μας και στο πάτωμα
      Η νύχτα τρελάθηκε και μετά έφυγε από την ανοιχτή θάλασσα.
      Κοίτα, ω, κοίτα πόσο ψηλά είμαστε!
      Δεν θα κατέβω ποτέ, δεν θα χωρίσω ποτέ

      Κυρία Ο.!
      Τίποτα δεν είναι τόσο αληθινό όσο το πίσω μέρος των γονάτων σου
      Δεν είμαστε νεκροί, απλώς μερικές φορές ξεχνάμε να αναπνεύσουμε

      Μου αρέσει!

  1. Homo Parazitus
    ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ . Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.

    Η γενική υποβάθμιση του περιβάλλοντός του σύγχρονου δούλου, του αέρα που αναπνέει και της τροφής που καταναλώνει· το άγχος που προκαλούν οι συνθήκες εργασίας του και το σύνολο της κοινωνικής του ζωής, αποτελούν την αφετηρία των νέων του ασθενειών.

    Είναι άρρωστος λόγω της δουλοπρεπής κατάστασης του και κανένα φάρμακο δεν θα μπορέσει ποτέ να γιατρέψει αυτό τον πόνο.
    Η Ιατρική μαζί με τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες στο βωμό μόνο του κέρδους εξετάζει τις συνέπειες του πόνου, χωρίς ποτέ να ψάχνει την αιτία. . Η πλήρης ανάλυση του DNA του ανθρώπινου γονιδιώματος είναι μόνο η αρχή μιας νέας στρατηγικής που τέθηκε σε ισχύ από την εξουσία. Η γενετική αποκωδικοποίηση δεν έχει άλλο στόχο από την ενίσχυση σε μεγάλο βαθμό των μορφών κυριαρχίας και ελέγχου. Ανάμεσα σε τόσα άλλα πράγματα, χάσαμε ακόμα και το σώμα μας.

    Μου αρέσει!

  2. Κοινωνίες ώρα μηδεν
    Αυτό το σύστημα όμως έχει φθάσει στο τέλος του νομοτελειακά, μέσα από τα εσωτερικά του αδιέξοδα, και ο εκκωφαντικός θόρυβος που ακούγεται είναι ο επιθανάτιος ρόγχος του.

    ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

    Μου αρέσει!

  3. «Κοινωνία ώρα μηδεν» Ελληνική ταινία του 1966.
    Ενα αεροπλάνο συντρίβεται στο έδαφος και από τους επιβάτες δεν διασώζεται παρά μόνο μια γυναίκα, ο αδελφός του Μουρούζη, που είναι αρχηγός της Πολιτικής Αεροπορίας, τον τοποθετεί επικεφαλής της επιτροπής που ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. Ο σκοπός του αδελφού του είναι πονηρός, μιας και εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και αποσκοπεί στο να συγκαλύψει τα αίτια του δυστυχήματος. Όμως ο Άγγελος διεξάγει κανονικά τις ανακρίσεις, στην πορεία των οποίων αποδεικνύεται πως το αεροπλάνο δεν πληρούσε τους όρους ασφαλείας.
    Κάτι αναλογο συμβαίνει και τώρα παγκοσμίως στον πλανήτη Γη. Το αεροπλάνο της ανθρωπότητας συντρίβεται , γιατί δεν πληροί κανένα όρο ασφάλειας και λογικής όλα στον αέρα στον αυτόματο πιλότο .

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε